Welcome to the new Gigaspaces XAP forum. To recover your account, please follow these instructions.

Ask Your Question
0

Mirror Service Question

I am deploying a mirrored service and I am running into an issue. Everything deploys, but when my processing until is deployed, it is looking for a replication group with a name of mirror-service_container. However when I deploy the mirror service, the name is always mirror-service_container1. So basically they don't connect. We realize this has to do with the cluster configuration, so what is the easiest way to resolve this. I am using the default cluster configuration when I deploy.

Thanks

Rich

{quote}This thread was imported from the previous forum. For your reference, the original is [available here|http://forum.openspaces.org/thread.jspa?threadID=3708]{quote}

asked 2011-07-15 15:07:35 -0500

rchristy gravatar image

updated 2013-08-08 09:52:00 -0500

jaissefsfex gravatar image
edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

You should not deploy the Mirror in a clustered configuration. Don't have more than a single instance for it and don't specify a cluster schema.

answered 2011-07-15 16:12:05 -0500

shay hassidim gravatar image
edit flag offensive delete link more

Comments

I did that but it seems the default clustered configuration is clustered. I am obviously missing a parameter on startup. Can you point me to the documentation on examples of how to do this?

Thanks

Rich

rchristy gravatar imagerchristy ( 2011-07-15 16:31:14 -0500 )edit

The mirror should be deployed as a separate PU without having any clustering settings. Can you specify how do you deploy / start the mirror?

Shay

shay hassidim gravatar imageshay hassidim ( 2011-07-15 21:41:47 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2011-07-15 15:07:35 -0500

Seen: 20 times

Last updated: Jul 15 '11