Welcome to the new Gigaspaces XAP forum. To recover your account, please follow these instructions.

Ask Your Question
0

Need help setting up mirror space

Hi,

Currently we use an async-replicated setup with a primary and backup instance of GSM & GSC and manually backup the space to disk. I am exploring the option of using the mirror space to backup using Hibernate or other methods directly to a database, however, I'm having trouble getting it configured.

Attached is a zip file containing the PU files for the data grid and the mirror spaces, along with a screenshot from the Management Center UI and GSC log for the Mirror.

Please let me know where I'm going wrong or if you need more info. At this stage I can't see the mirror working in the management console and I'm not getting any obvious errors from Spring, Hibernate or any other components.

Regards,
James

Attachments

  1. problem_space.zip

This thread was imported from the previous forum.
For your reference, the original is available here

asked 2013-03-08 01:50:04 -0500

jfawcett gravatar image

updated 2013-08-08 09:52:00 -0500

jaissefsfex gravatar image
edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

James,
       Only problem I notice is the container name in the datagridpu.xml for this key below is not correct,
<prop key="cluster-config.mirror-service.url">jini://*/mirror-service_container/SydTest-mirror-service</prop>

Can you modify this key to following and try it again?
<prop key="cluster-config.mirror-service.url">jini:////SydTest-mirror-service</prop>

Also the log file attached is for the space though the name suggests it is for mirror. If the above does not work, could you pelase attach log files from all the GSC's?

HTH
Sean

answered 2013-03-08 08:20:00 -0500

seankumar gravatar image
edit flag offensive delete link more

Comments

The url mirror should be:

jini://*/SydTest-mirror-service_container/SydTest-mirror-service

In your case and not:

jini://*/mirror-service_container/SydTest-mirror-service

and not:

jini:////SydTest-mirror-service

Eitan

eitany gravatar imageeitany ( 2013-03-09 14:26:26 -0500 )edit

Thank you both for your suggestion, and it was indeed a problem. I was also not deploying the containers properly.

I'm now trying to get Hibernate working.

Regards, James

Edited by: James Fawcett on Mar 12, 2013 11:27 PM

jfawcett gravatar imagejfawcett ( 2013-03-12 20:11:22 -0500 )edit
0

(issue closed)

Edited by: James Fawcett on Mar 12, 2013 11:44 PM

answered 2013-03-12 20:18:41 -0500

jfawcett gravatar image
edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-03-08 01:50:04 -0500

Seen: 135 times

Last updated: Mar 12 '13