Welcome to the new Gigaspaces XAP forum. To recover your account, please follow these instructions.

Ask Your Question
0

Why aren't environment variables not loaded by XAP 11.0.0?

I have Linux scripts that set environment variables like this:

export LOOKUPGROUPS="my-group"
export MY_ZONE="my-zone"
export GSC_JAVA_OPTIONS=-Dcom.gs.zones=${MY_ZONE}

then I start the XAP components like this:

${JSHOMEDIR}/bin/gs-agent.sh gsa.gsc 4 gsa.lus 1 gsa.gsm 1 &

This works with XAP versions 9.7.2 and 10.0.1 but not on 11.0.0. When I run the same scripts with 11.0.0, everything starts but the GSCs have a lookup group of xap-11.0.0 and no zone. Is this a known bug in XAP 11.0.0 or do I need to configure my GSCs differently? (I tried changing the config/gsa/gsc.xml file as recommended in the documentation, but that didn't work either.)

asked 2016-06-05 15:10:28 -0500

Sean gravatar image
edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

Hi,

In version 11 the following parameters was changed: LOOKUPGROUPS change to XAP_LOOKUP_GROUPS LOOKUPLOCATORS change to XAP_LOOKUP_LOCATORS

Regards,

Yuval

answered 2016-06-08 07:28:16 -0500

Yuval gravatar image
edit flag offensive delete link more

Comments

Hi,

It's documented here - http://docs.gigaspaces.com/xap110/com...

The release noted mention it as well - http://docs.gigaspaces.com/release_no...

Yuval

Yuval gravatar imageYuval ( 2016-06-08 08:21:26 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-06-05 15:10:28 -0500

Seen: 160 times

Last updated: Jun 08 '16