Welcome to the new Gigaspaces XAP forum. To recover your account, please follow these instructions.

Ask Your Question
0

GS XAP Community HibernateDataSource functionality problem

Hi,

I am investigating GS XAP Community edition to be sure I can use it in my new project. I took the Order Management System example from GS web site and now playing with OMS changing different pieces of the code and configuration. So my current OMS uses HibernateDataSource as a persistency layer to MySQL test database.

Here is a description of my OMS changes and the problem I am facing. I have two domain model classes: AccountData (which is persistable) and OrderEvent (not persistable). OMS Feeder generates 100 accounts and save them in the space (which are persisted in ‘oms-accounts’ database table). After that OMS Feeder starts generating OrderEvents for existing and non-existing accounts. Everything is working fine for existing accounts but I got unexpected results for non-existing accounts.

When AccountDataDAO.isAccountFound() method is called for non-existing account userId=‘109’ I got an AccountData object where userId=‘96’. And I have the same result for all non-existing accounts. When I do ‘select * from oms_accounts’ table the record for user ‘96’ is the first line in the result table. So it looks like Hibernate (in case of the non-existing account) returns the first line from result table. A attached my remote debug screenshot which can give more information.

Has anybody experienced the same or similar problem? Any help is very much appreciated. Thanks. h4. Attachments

[ScreenHunter_01 May. 13 13.27.jpg|/upfiles/1375971961544857.pjpeg]

{quote}This thread was imported from the previous forum. For your reference, the original is [available here|http://forum.openspaces.org/thread.jspa?threadID=2333]{quote}

asked 2008-05-13 12:34:32 -0600

alst gravatar image

updated 2013-08-08 09:52:00 -0600

jaissefsfex gravatar image
edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

We are not ware for such problem. Are you having this problem with partitioned space? Are you running in LRU or ALL_IN_CACHE? Can you post a test case? Shay

answered 2008-05-16 10:20:04 -0600

shay hassidim gravatar image
edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2008-05-13 12:34:32 -0600

Seen: 32 times

Last updated: May 16 '08